Реєстрація національного еталону

Назва послуги: Реєстрація національного еталону

Адміністративний збір: безоплатно

Строк надання послуги: Реєстрація національних еталонів здійснюється одночасно з наданням їм статусу національних еталонів.

Результат надання: Присвоєння реєстраційного номеру національного еталона, який затверджується наказом Мінекономіки.

Способи отримання результату: Реєстрація національних еталонів здійснюється Мінекономіки з метою їх обліку та ідентифікації одночасно з наданням їм статусу національних еталонів. Під час реєстрації національному еталону присвоюється реєстраційний номер, який складається з індексу еталона, номера відповідного виду вимірювань, порядкового номера національного еталона у відповідному виді вимірювань та року надання еталону статусу національного еталона. Реєстраційний номер національного еталона присвоюється наказом Мінекономіки одночасно з наданням еталону статусу національного еталона, копія наказу надсилається організації - зберігачу еталона. Мінекономіки забезпечує розміщення та оновлення на офіційному веб-сайті інформації про зареєстровані національні еталони та позбавлені статусу національного еталона.

Підстави для відмови: - у разі подання зазначених документів у неповному обсязі; - у разі невідповідності поданих документів пункту 4 Порядку та критеріям надання статусу національних еталонів; - у разі недостовірних відомостей.

Нормативно-правові акти з питань надання адміністративної послуги: