Нові електронні послуги для посередників у працевлаштуванні за кордоном

05.12.2023

КМУ постановою «Деякі питання провадження господарської діяльності у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном» від 27.10.2023 № 1118 затвердив:

  • Порядок подання декларації про провадження господарської діяльності у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном (далі — Декларація);
  • Порядок формування та ведення переліку суб’єктів господарювання, що надають послуги у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном.

Наразі, суб’єкт господарювання може надавати такі посередницькі послуги тільки після подання ним декларації до Міністерства економіки України та включення його до переліку суб’єктів господарювання, що надають послуги з посередництва у працевлаштуванні за кордоном.

На нашому Порталі посередники у працевлаштуванні за кордоном можуть подати в електронному вигляді документи для: 
Відтепер скористатися новим сервісом можуть юридичні особи чи фізичні особи-підприємці, які прагнуть розвивати  бізнес у міжнародному рекрутингу і візовій підтримці громадян та  пропонують свої послуги в даній сфері.


З роз’ясненнями щодо провадження господарської діяльності у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном можна ознайомитись за посиланням  https://me.gov.ua/Documents/Detail?lang=uk-UA&id=f853ec88-bafd-475b-aeb4-10fc891a3cde&title=Roziasne...