Перереєстрація великотоннажних транспортних засобів та інших технологічних транспортних засобів (для юридичних осіб та ФОПів)

Назва послуги: Перереєстрація великотоннажних транспортних засобів та інших технологічних транспортних засобів (для юридичних осіб та ФОПів)

Адміністративний збір: безоплатно

Строк надання послуги: 30 календарних днів

Результат надання: Свідоцтво про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу та іншого технологічного транспортного засобу.

Способи отримання результату: Для перереєстрації великотоннажного або іншого технологічного транспорту, юридичні та фізичні особи, які є власниками технологічних транспортних засобів або використовують їх на законних підставах, звертаються із заявою та пакетом документів до територіального органу Держпраці через центр надання адміністративних послуг або Портал електронних сервісів Мінекономіки. Перереєстрація технологічного транспортного засобу здійснюється у разі: - зміни найменування чи імені власника, форми власності, місця знаходження органу управління юридичної особи чи місця проживання або перебування фізичної особи - власника технологічного транспортного засобу; - втрати або непридатності до подальшого використання свідоцтва про реєстрацію; - зміни вузлів та агрегатів, що мають ідентифікаційні номери; - у разі переобладнання технологічного транспортного засобу за умови проведення фахівцями експертної організації технічного огляду; - у інших випадках, передбачених законодавством.

Підстави для відмови: 1. Якщо технологічні транспортні засоби без ідентифікаційних номерів або з підробленими ідентифікаційними номерами вузлів і агрегатів 2. Розбіжність відомостей щодо технологічного транспортного засобу у поданих документах 3. Немає письмових згод від всіх наявних обтяжувачів технологічного транспортного засобу, який перебуває у податковій заставі, заставі, під арештом або є предметом іншого обтяження 4. Виявлення у поданих документах недостовірної інформації 5. Подання неповного пакета документів

Нормативно-правові акти з питань надання адміністративної послуги: