Переоформлення ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва вибухових матеріалів промислового призначення

Назва послуги: Переоформлення ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва вибухових матеріалів промислового призначення

Адміністративний збір: безоплатно

Строк надання послуги: 10 робочих днів

Результат надання: Рішення про переоформлення ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва вибухових матеріалів промислового призначення. Рішення про відмову у переоформленні ліцензії.

Способи отримання результату: Орган ліцензування оприлюднює прийняте рішення на своєму вебсайті (https://dsp.gov.ua/). Документи подаються спадкоємцем або уповноваженим ним представником до Держпраці нарочно, або поштовим відправленням, або в електронній формі через Портал електронних сервісів Мінекономіки.

Підстави для відмови: Невідповідність поданих документів вимогам абзацу 1, 2 частини сьомої статті 15 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності».

Порядок оскарження: Рішення органу ліцензування може бути оскаржено до Експертно-апеляційної ради з питань ліцензування, суду.

Нормативно-правові акти з питань надання адміністративної послуги: