Тимчасова реєстрація великотоннажних транспортних засобів та інших технологічних транспортних засобів (для фізичних осіб)

Назва послуги: Тимчасова реєстрація великотоннажних транспортних засобів та інших технологічних транспортних засобів (для фізичних осіб)

Адміністративний збір: безоплатно

Строк надання послуги: 30 календарних днів

Результат надання: Свідоцтво про реєстрацію великотоннажного транспортного засобу або іншого технологічного транспортного засобу.

Способи отримання результату: Юридичні і фізичні особи, іноземні фізичні і юридичні особи, особи без громадянства (що перебувають в Україні на законних підставах), які є власниками технологічних транспортних засобів чи використовують їх на законних підставах, або уповноважені ними особи (далі - власники) зобов’язані зареєструвати зазначені транспортні засоби протягом 10 днів після придбання або виникнення інших законних прав на їх використання, у тому числі у разі тимчасового ввезення на територію України. Тимчасова реєстрація технологічного транспортного засобу здійснюється у разі: - тимчасового ввезення на територію України під зобов’язання про зворотне вивезення; - передачі технологічного транспортного засобу в довгострокову оренду (лізинг) та позичку. На тимчасово зареєстрований технологічний транспортний засіб територіальний орган Держпраці через центр надання адміністративних послуг або Портал електронних сервісів Мінекономіки видає свідоцтво про реєстрацію встановленого зразка та присвоює номерний знак. Після закінчення строку тимчасової реєстрації технологічний транспортний засіб вважається незареєстрованим.

Підстави для відмови: 1. Якщо технологічні транспортні засоби без ідентифікаційних номерів або з підробленими ідентифікаційними номерами вузлів і агрегатів 2. Розбіжність відомостей щодо технологічного транспортного засобу у поданих документах 3. Немає письмових згод від всіх наявних обтяжувачів технологічного транспортного засобу, який перебуває у податковій заставі, заставі, під арештом або є предметом іншого обтяження. 4. Подання неповного пакету документів 5. Виявлення у поданих документах недостовірної інформації

Нормативно-правові акти з питань надання адміністративної послуги: